Art i recursos educatius

Gèneres i generacions

Gèneres i Generacions és un projecte educatiu que neix vinculat a l’exposició Kiki Smith. Her Memory, a la Fundació Joan Miró, entre febrer i maig de 2009.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El projecte s’endinsa en la memòria personal i reflexiona sobre els vincles íntims que s’estableixen entre generacions diferents. 

Consta d’una part de treball a l’escola, des d’on es proposa realitzar una recerca personal i d’investigació entre les diferents generacions amb que els nois i noies es relacionen, per triar les persones de referència pròpies, investigar sobre elles  i reflexionar sobre les generacions i l’herència sentimental i cultural que rebem.

El recull d’aquesta informació es formalitza a través de la elaboració d’una capsa-memòria, el contingut de la qual ens remet, a partir de paràmetres totalment personals, a les persones triades.

En una segona part, estructurada amb la visita a l’exposició i un posterior taller, s’estableixen relacions entre el treball que han fet, l’obra de l’artista Kiki Smith i el treball de taller, a on transformen tot el material que s’ha treballat prèviament a l’escola, fins a la representació un retrat simbòlic. 

Educadors: Oriol Garriga, Antònia del Río, Isaac Sanjuan

Projecte realitzat dins l’associació Experimentem amb l’art per la Fundació Joan Miró

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: