Art i recursos educatius

PRESENTACIÓ

Aire projectes ofereix els seus serveis per al disseny, la producció i l’edició de materials i continguts educatius relacionats amb les pràctiques artístiques contemporànies.

Es treballa des del desig de construir entorns i estratègies de treball reflexius, que promoguin l’autonomia dels participants i estimulin les seves pròpies capacitats a l’hora apropar-se a les diferents qüestions que l’art ens planteja com a eina de relació amb el món. Així, els projectes es conceben atenent tant a la diversitat de les manifestacions artístiques actuals, com a la d’un públic plural, esdevenint una eina de mediació que contempla formats, objectius i continguts diversos.

Projectes vinculats a exposicions, tallers, programes educatius de continuïtat, disseny de material educatiu per escoles… Els projectes adopten formats diversos segons les particularitats del context, però es potencia una manera de treballar que generi coneixement del món artístic, estimuli la formació de criteri i afavoreixi la comunicació. També, sempre que això sigui possible, es plantegen de manera que puguin gaudir de continuïtat i funcionar amb una certa autonomia.

En aquest bloc, trobareu una mostra de projectes realitzats i altres en curs, així com reflexions sobre pràctiques educatives, exposicions i a d’altres qüestions relacionades.

Per a qualsevol consulta podeu contactar amb Aire projectes a través del correu electrònic.

Benvinguts!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: